Zorgt voor de beste plek
vacatures linkedin twitter

home


Welkom op de website van StartVast, een werving en selectie organisatie voor professionals en opdrachtgevers in  de technische branche.
 
StartVast is tevens gespecialiseerd in het werven en selecteren van  professionals op verschillende ervarings niveau's. Dit voor inmiddels vele opdrachtgevers in Brabant. Kandidaten die bij StartVast hun weg vinden zijn MTS+ of HTS opgeleid en zijn veelal vakvolwassen. Een positief afgeronde wervings procedure levert de kandidaat een dienstverband op bij een van de opdrachtgevers van StartVast.
 
Voor werkzoekenden is het bij het maken van een goede start op de arbeidsmarkt essentieel om de juiste keuzes te maken. Op deze manier vinden zij de beste plek om hun carrière te gaan beginnen of voort te zetten. Startvast is door haar brede ervaring in staat werkzoekenden goed te begrijpen en te adviseren met betrekking tot carrière ontwikkeling.
 
Bijvoorbeeld middels trainingen op het gebied van sollicitatie en gespreksvoering draagt StartVast zorg voor een heldere en professionele voorbereiding op een sollicitatie procedure. Met een duidelijke aanpak, en met een persoonsgericht doel proberen we ondersteuning te bieden opweg naar de beste plek.
 
Binnen de branches Techniek en Commerciele techniek heeft StartVast een gedegen netwerk van opdrachtgevers en werkzoekenden. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en het verhaal achter de vacature te begrijpen en door goed te begrijpen wat onze kandidaten intrinsiek motiveert dragen wij zorg voor de juiste match.
 
StartVast doet zaken met haar bestaande klanten op no-cure-no-pay basis. Pas als het wervingstraject positief is afgesloten zal er naar de (vooraf afgesproken) kostenkant worden gekeken.