Zorgen voor de juiste match
vacatures linkedin twitter

bemiddeling


Werkgevers
Bent u zoekende naar goed technisch en / of commercieel personeel die gewoon doen waar ze goed in zijn? Mensen met een flinke dosis ervaring in hun rugzak? Of mensen die de schoolbanken net hebben verlaten en de rugzak willen gaan vullen?
 
Ambitieuze mensen die hun kennis willen delen en graag deel uit willen maken van een mooie organisatie? StartVast is een ervaren partner in het rekruteren van goed personeel die gelijk bij u in dienst kunnen treden. StartVast neemt u het gehele wervingsproces uit handen op een no-cure no-pay basis. Wij werven en selecteren om uiteindelijk de meest geschikte kandidaten bij u op gesprek te laten gaan.
 
Vooraf komen wij graag langs om de vacature te ontleden en er samen met u achter te komen wat de belangrijkste vereisten zijn aan potentiele kandidaten.
Opleiding, werkervaring en talenkennis zijn over het algemeen makkelijk te toetsen. StartVast stelt kritische vragen om de juiste mensen aan u voor te kunnen stellen. Vragen op gebied van persoonlijkheid, mentaliteit, ambities en sympathie kunnen doorslaggevend zijn binnen een selectieprocedure.
 
StartVast heeft de ervaring en de kennis om de juiste persoon te werven en selecteren met als doel een langlopende relatie met u op te bouwen. Zó zorgen wij ervoor dat het u geen tijd of moeite kost om goed en gekwalificeerd personeel te vinden !
 
      Sollicitanten
Ben jij opzoek naar een vaste baan binnen de techniek of commercie dan kan StartVast hierin een positieve rol spelen. StartVast heeft gedegen kennis en ervaring in zowel de technische als commerciële branche en heeft een groot netwerk aan organisaties.
Naar goede ervaren mensen en ambitieuze schoolverlaters is altijd vraag. Door de ambities van jou als kandidaat en de personeelsvraag vanuit onze klanten goed te doorgronden maken wij de juiste match.

Oriëntatie op de arbeidsmarkt is een traject welke zorgvuldig aan dient te worden gegaan. StartVast werkt graag persoonlijk met jou en hecht waarde aan het zien en spreken van kandidaten. Dit omdat het belangrijk is een goed beeld te hebben van wat je voorkeuren zijn.

StartVast nodigt je graag uit voor een gesprek, om zo te komen tot een overzicht van jouw wensen binnen een baan. Alleen op deze wijze kan de juiste en optimale combinatie tussen jou en een opdrachtgever gemaakt worden. Na dit gesprek hebben wij een volledig en duidelijk beeld van jouw wensen en behoeften. Zo kunnen wij goed zien of de vacatures van StartVast  bij jou passen.
 
StartVast bemiddelt alleen in vaste banen. Geen detachering of andere diensten die je binden aan een intermediair. Gelijk in vaste dienst bij de opdrachtgever, dat is waar StartVast voor staat.