StartVast brengt samen
vacatures linkedin twitter

bedrijf


StartVast in Breda werft en selecteert technici met een MTS of HTS opleiding die zoekende zijn naar een vaste baan in de techniek of commerciële techniek.
 
StartVast maakt geen gebruik van uitzendingen of detacheringen maar gaat voor een vast dienstverband bij haar opdrachtgevers. Mocht het zo zijn dat een organisatie met een specifieke vacature wil insteken op een detacheringstraject dan gaat StartVast hier wel op in. Dit wel met als uiteindelijk doel de kandidaat een vast contract aan te kunnen bieden bij de opdrachtgever
 
Techneuten met een goede staat van dienst en een gedegen opleiding richten hun peilen veelal niet op tijdelijke dienstverbanden. Een contract bij de opdrachtgever is het doel. StartVast faciliteert hierin.
 
Kandidaten met veelal werktuigbouwkundige, elektrotechnische of mechatronische achtergronden vinden via StartVast hun nieuwe uitdaging. Tekenaars, constructeurs, werkvoorbereiders, project engineers en projectleiders binnen bijvoorbeeld de machine apparatenbouw, de staalbouw, de (petro)chemie en energie branche hebben hun carrière een boost kunnen geven via StartVast.
 
Het netwerk van StartVast aan zowel de bedrijven- als de kandidaten kant draagt zorg voor zorgvuldige matches. Met kandidaten en bedrijven worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt om ervoor zorg te dragen dat een werving- en selectietraject vlekkeloos verloopt. StartVast werkt op no-cure-no-pay basis omdat ons werk pas goed is gedaan als de proeftijd positief is afgesloten !